понедељак, 30. март 2015.

Eliksir koji čisti pluća od nikotina

Ако сте пушач више од пет година, онда сигурно имате фар Бронхитис који је карактеристичан ПО специфичном кашљу.

Најбоље би било да оставите цигарете заувек, али ако то не можете да Урадите, Предлажемо вам да овај чудесан Рецепт за Еликсир убаците у вашу свакодневну исхрану.
Бијели и црни лук
Већ знамо да имамо много користи од белог и црног лука. Они имају антиканцерогено дејство и одличну превенцију против многих малигнитета. Лук је посебно Ефикасан у превенцији различитих респираторних инфекција.
Ђумбир
Овај древни источњачки зачин дуго је познат по свом чудесном љековитом дејству. Ђумбир је такодје импортант за одлагање слојева секрета пушача у плуцима.
Куркума
Овај запањујуци Жути зачин је богат вит ја сам минер цонтаинс љековите Омега 3 масне киселине. Куркума делује антивирусно, антибактеријско и антиканцерогено, тако да је веома Пожељно да се укључи у свакодневну исхрану.
Рецепт за напитак који чисти плућа од пушења 
Састојци: 
400 г лука
1 литар воде
400 г смеђег шећера
2 кашике куркуме
Мали ољуштен корен ђумбира
Припрема:
Сипајте воду заједно са шећером и оставите да прокључа. Додајте очишћен лук исјецкан на четвртине и рендани дјумбир Корен (величине палца). Ставите куркуму и када почне кључање, Смањите температуру.
Кувајте док се течност не Умањи за два пута, затим Ставите у стаклену теглу, када се смјеса потпуно охлади, чувајте је у фрижидеру. Узмите двије кашике ујутру (на празан стомак) и увеце, два сата послије оброка.

Нема коментара:

Постави коментар